Renginys

Fizikiniai bandymai KTU Fizikos katedros mokomosiose laboratorijose

(0), 2023 06 09

Mūsų bendrosios fizikos laboratorijos suteiks jums puikią galimybę patirti tiesioginį mokslinio tyrimo procesą. Kviečiame jus išbandyti savo jėgas ir tapti mokslininku savarankiškai atliekant laboratorinius darbus. Tai ne tik padės jums įsisavinti pagrindinius fizikos principus, bet ir suteiks jums galimybę suprasti mokslinio metodo esmę.
Laboratorinių darbų metu išmoksite naudotis matavimo prietaisais, kurie yra būtini moksliniam eksperimentui atlikti. Galėsite matuoti įvairius fizikos dydžius. Tai padės jums įgyti praktinių įgūdžių, kurie yra esminiai norint užtikrinti tikslią ir patikimą mokslinės informacijos gavimą. Be to, laboratoriniai darbai suteiks jums puikią galimybę išmokti skaičiuoti ir analizuoti gautus rezultatus. Mokslininko darbas neapsiriboja tik eksperimento atlikimu – taip pat svarbu suprasti, kaip interpretuoti gautus duomenis ir pateikti jų išvadas. Atlikdami laboratorinius darbus, turėsite galimybę įgyti šiuos svarbius įgūdžius, kurie bus naudingi tiek mokslininko karjeroje, tiek kasdieniniame gyvenime.
Kviečiame jus išbandyti savo mokslininko gebėjimus ir atvykti į mūsų bendrosios fizikos laboratorijas. Čia jūs galėsite pamatyti, kaip teorija virsta praktika ir įgyti nepakeičiamos patirties mokslinio tyrimo srityje. Mūsų kompetentingi ir draugiški dėstytojai visada bus pasirengę padėti ir atsakyti į jūsų klausimus.
Rekomenduojama 9-12 klasių mokiniams.

Registracija į renginį

LaikasLaisvos vietosRegistracija
11:00 liko 48 iš 48 Pasibaigęs renginys
12:00 liko 48 iš 48 Pasibaigęs renginys
13:00 liko 48 iš 48 Pasibaigęs renginys

Renginio informacija

Renginio nr.232
Lektorius(-iai)Dalia Bareišienė, doc. dr. Teresė Moskaliovienė, doc. dr. Kristina Bočkutė, Kristina Gruodė, doc. dr. Aleksandras Iljinas, dr. Rimantas Knizikevičius, Lena Gertrūda Cibulskytė, doc. dr. Benas Gabrielis Urbonavičius, doc. dr. Jurgita Čyvienė, doc. dr. Brigita Abakevičienė, doc. dr. Jurgita Laurikaitienė
Data2023 06 09
VietaKTU Matematikos ir gamtos mokslų fakulteto 261, 263, 235, 240 aud.
AdresasStudentų g. 50, Kaunas, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą