Renginys

Festivalio uždarymo šventė: N2 Challenge žaidynės

(0), 2023 06 09

Daugeliui jaunų žmonių mokslo eksperimentavimas padeda pasirinkti ateities kelią: studijas, profesiją ar karjerą. Festivalio organizatoriai kviečia šiek tiek atitrūkti nuo įprastų mokslo žinių sklaidos formatų ir išbandyti save N2 Challenge žaidynėse. Tai mokslo šou, kuriame įvairių mokslo sričių komponentai „užkurs“ jose dalyvaujančių galvose smagias pramogos, azarto ir noro nugalėti reakcijas. Varžybų dalyviams linkime tapti geriausiais, registruotis grupėmis iki 20 asmenų ar individualiai. Visus atvykusius į festivalio uždarymo šventę VDU Botanikos sode kviečiame palaikyti komandas ir pasimėgauti nekasdienišku, pramoginiu mokslo formatu gamtos apsuptyje.
Varžybų programoje: užduotis su ledu, levitronas, vakuuminė patranka, „sprogstančių“ įtaisų neutralizavimo iššūkis. Rekomenduojamas amžius – nuo 14 metų.
Kviečiame atvykti 12:00 val. ir sudalyvauti festivalio uždarymo šventės iniciatyvoje „Lietuviškos dainos sąspietis „Rock‘n‘ DAINA.LT“. Visų atvykusių dalyvių dar lauks ir pilna VDU botanikos sodo augalų ekspozicija ir vasariška diena žydinčios gamtos apsuptyje.

Registracija į renginį

LaikasLaisvos vietosRegistracija
12:45 liko 80 iš 80 Pasibaigęs renginys

Renginio informacija

Renginio nr.240
Lektorius(-iai)N2 komanda
Data2023 06 09
VietaRinktis prie VDU Botanikos sodo įėjimo (kasa/info centras)
AdresasŽ. E. Žilibero g. 4, Kaunas, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą