Renginys

Mugė „Mūsų ateities pasaulis”

(0), 2018 09 15

PLC MEGA vykstanti mugė apjungs jos dalyvius ir lankytojus į įdomias, smalsumą mokslui įkvepiančias praktikas. Eksperimentavimo būdu pristatomi mokslo reiškiniai traukia aplinkinių dėmesį, priverčia į mokslą pažvelgti kitokiu žvilgsniu. Ypač tai patrauklu jaunajai kartai. Todėl neatsitiktinai renginio programoje dalyvaus Lietuvos gimnazijų atstovai: Kauno Jėzuitų, „Saulės“, „Varpo“, „Vyturio“, VDU Rasos gimnazijos ir Anykščių Jono Biliūno gimnazija. Sulauksime svečių iš Punsko – Kovo 11-osios bendrojo lavinimo licėjaus dalyvių. Eksperimentų programą taip pat papildys KTU Informatikos bei Elektros ir elektronikos fakultetų, VDU Gamtos mokslų fakulteto, Kauno kolegijos, PLC MEGA CURIOCITY bei ZOOPARK komandos. Bus pristatyta ir Lietuvos zoologijos sodo programa.

Galėsite pasinerti į fizikos, chemijos, biologijos mokslų eksperimentus. Tikrai neliksite abejingi optikos bandymams, mikroorganizmų pasaulio ant mūsų rankų paieškai. Mėgstančių konstruoti lauksime kūrybinėse inžinerijos dirbtuvėse FabLab Kaunas. Turėtų sudominti pažintis su žmogaus kūno paslaptimis, atsakingo rūšiavimo abėcėlė, svarbi informacija apie saugotinus gyvūnus. „Kvapų simfonija“ padės jums lengviau rasti kelią į mugės vietą, o bandymai pažadinti žaibus atkreips jūsų dėmesį, kvies prieiti arčiau ir pačiam viską išbandyti.
Mugės dalyviai labai lauks drąsiai įsijungiančio į eksperimentus jaunimo. Tačiau programa tikrai tiks ir kitokio amžiaus smalsiems lankytojams.

Projektą finansuoja Kauno miesto savivaldybės programa „Iniciatyvos Kaunui“.

Dėkojame PLC MEGA už bendradarbiavimą.

Registracija nevykdoma, įėjimas laisvas.

Renginio informacija

Renginio nr.506
Lektorius(-iai)nenurodyta
Data2018 09 15
Renginio pradžia12:00-16:00
VietaPLC MEGA, prie akvariumo
AdresasIslandijos pl. 32, Kaunas, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą