Renginys

Kosmo(meno)logija

(0), 2016 09 12

Kūrybinės performanso meno dirbtuvės VGTU kūrybiškumo ir inovacijų centro „LinkMenų fabrikas” angare. Dirbtuves pristato ir veda menininkė Greta Bernotaitė.
Projektu siekiama suartinti tris sritis – technologijas, kūrybines industrijas ir šiuolaikinį meną. Tai 4-5 dienų trukmės inter-formato simpoziumas „Linkmenų fabriko” laboratorijose. Jo metu dalyviai grupėse, sudarytose iš skirtingų sričių atstovų (menininkų, technologijų ir kūrybinių industrijų studentų), kurs bendrus tarpdisciplininio meno projektus. Interaktyvios kūrybinės dirbtuvės bus atviros visuomenei: užsiregistravę ir į laboratoriją atvykę žiūrovai galės dalyvauti kūrybos procese. Simpoziumo metu sukurti kūriniai (įvietintos (site-specific) instaliacijos, medijų menas, interaktyvūs objektai, video instaliacijos ir t.t) bus pristatomi parodoje „Mokslo festivalio” metu.

Registracija į renginį

LaikasLaisvos vietosRegistracija
15:00 liko 60 iš 60 Pasibaigęs renginys

Renginio informacija

Renginio nr.12
Lektorius(-iai)Evelina Januškaitė-Krupavičė, Julija Pociūtė, Aušra Jasiukevičiūtė, Greta Bernotaitė, Žilvinas Danys, Kazys Venslovas, Vidas Simanavičius, Nerijus Erminas
Data2016 09 12
VietaVGTU Linkmenų fabrike
AdresasLinkmenų g. 28, Vilnius, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą