Renginys

Komunikacinių įgūdžių lavinimo žaidimas „Mafija“

(0), 2015 09 17

Kviečiame į komunikacinius gebėjimus ugdantį žaidimą „Mafija“. Žaidimą ves doktorantas, sertifikuotas Neurolingvistikos specialistas – praktikas Saulius Jurgelėnas.
Žaidimas padeda ugdyti derybų įvairiose situacijose įgūdžius: žaidimo oponentas, siekdamas savo tikslų, kartu mokosi kuo logiškesnės, įtikinamesnės argumentacijos; keičiantis žaidimo situacijai, ugdomi lankstumo, prisitaikymo ir adaptaciniai gebėjimai; žaidimas atskleidžia situacijas, kuriose taikomos manipuliavimo kitais technikos. Kartu ugdo įgūdžius tinkamai elgtis, susidūrus su į manipuliaciją linkusiais asmenimis; ugdo komandinius įgūdžius; moko susikaupti, sekti kitus žaidėjus, pačią situaciją, strategiškai numatyti ir planuoti savo veiksmus.
Žaisti šį žaidimą nesudėtinga. Vedantysis supažindina su žaidimo taisyklėmis, paaiškina kaip elgtis turi tam tikrą vaidmenį gavęs žaidėjas, veda visą žaidimą. Žaidimo pabaigoje organizuojama diskusija.
Rekomenduojama 8-12 klasių mokiniams ir suaugusiems. Žaidžiančiųjų komandą turi sudaryti 12 – 14 asmenų. Žaidimo trukmė: 3 valandos.

Registracija į renginį

LaikasLaisvos vietosRegistracija
09:00 liko 20 iš 20 Pasibaigęs renginys

Renginio informacija

Renginio nr.215
Lektorius(-iai)lekt. Saulius Jurgelėnas
Data2015 09 17
VietaVU KHF 4 aud.
AdresasMuitinės g. 8, Kaunas, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą