Renginys

MUGĖ – be registracijos

(0), 2017 09 15

Tarptautinė mokslo mugė – šventė, kurioje pasitelkiant turiningą eksperimentų programą, populiarinamas mokslas ir inovacijos. Mugės tikslas – supažindinti lankytojus su mokslo idėjomis, pademonstruoti technologijų naudą visuomenei ir konkrečiam žmogui, populiarinti Lietuvos mokslo įstaigas, inovatyvias, socialiai atsakingas verslo įmones ir kitas organizacijas.

Mugės palapinių miestelyje  susitiksite su demonstracijų dalyviais iš visos Lietuvos bei užsienio: Kauno teritorinės muitinės, Nacionalinio kraujo centro, Krizių tyrimo centro bei LSMU medicinos fakulteto, Thermo Fisher Scientific Baltics, 200M2 edukacinių dirbtuvių, Punsko „Aušros“ leidyklos, Punsko Tautodailės ir amatų dirbtuvių ,,Šimtavirvis“, Punsko Kovo 11-osios bendrojo lavinimo licėjaus, Seinų lietuvių ,,Žiburio” mokyklos, VDU botanikos sodo, KTU – Cheminės technologijos,  Informatikos, Elektros ir elektronikos – fakultetų, Lietuvos radijo sporto federacijos, KTU radijo klubo,  LSMU Veterinarijos akademijos studentų asociacijos (VASA), VU Chemijos ir geomokslų fakulteto, VU Gyvybės mokslų centro bei  Biomokslų instituto, Klaipėdos valstybinės kolegijos, Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos bei  Lithuanian Maritime academy, Kauno moksleivių techninės kūrybos centro, Kauno kolegijos, Kauno Jėzuitų gimnazijos, Kauno „Varpo“ gimnazijos, Kauno „Saulės“ gimnazijos, Anykščių J.Biliūno gimnazijos komandomis.

Populiarinsime ne tik mokslo, bet ir saugumo žinias. Krizių tyrimo centro bei LSMU medicinos fakulteto medikai suteiks galimybę išmokti teikti pirmąją pagalbą. Nacionalinio kraujo centras kvies gelbėti gyvybes ir pabūti kraujo donorais.  Lietuvos automobilių kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos bei Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba plačiau supažindins su saugumu keliuose, savo buityje. Taip pat pakvies visus norinčius išbandyti smagias ir kartu labai naudingas atrakcijas.

Kauno technologijos ir Vytauto Didžiojo universitetai įvairiuose arti mugės miestelio esančiuose fakultetuose surengs beveik šimtą renginių.
Atvykite ir tapkite didelės viešoje erdvėje įrengtos mokslo laboratorijos dalyviais. Galėsite eksperimentuoti, dalyvauti viktorinose, konkursuose ir varžybose, kaupti žinias, kurios praplės akiratį ir pravers ateityje.

Daugiau informacijos rasite čia – Tarptautine mokslo-muge-leidinys.

Dėmesio: į mugę įėjimas laisvas, registruotis nereikia.

Renginio informacija

Renginio nr.147
Lektorius(-iai)nenurodyta
Data2017 09 15
Renginio pradžia11:00-17:00
VietaKTU „Santakos“ slėnyje
AdresasK. Baršausko g. 59, Kaunas, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą