Renginys

Emocijų žavesys mene ir versle

(0), 2017 09 12

Pastaruoju metu pastebimas didėjantis emocijų tyrimus atliekančių mokslininkų, tyrėjų ir įvairių kompanijų skaičius. Daugiausia emocijų tyrimai atliekami politinės reklamos, prekės pakuotės, emocinio maisto produktų kūrimo, internetinės  svetainės ir dizaino srityse. Emocijų tyrimams dažniausiai pasitelkiama kompiuterinė emocijų matavimo programa, identifikuojanti septynias pagrindines emocijas veide: nuostabą, džiaugsmą, liūdesį, pyktį, baimę, panieką ir pasibjaurėjimą.
Kaip emocijos veikia mūsų sprendimus? Ar visuomet vartotojas yra racionalus? Kokias emocijas gali sukelti skirtingi maisto produktai, meno kūriniai? Kokios emocijos užfiksuotos meninėse fotografijose, prekių pakuotėse? Kokius kultūrinius skirtumus galime įžvelgti žmogaus veide?
Paskaitoje bus pristatoma emocijų tyrimų rezultatai iš skirtingų kontekstų – meno ir verslo. Tai – išskirtinė galimybė ne tik geriau pažinti emocijas, bet ir atrasti jų žavesį kitokiu formatu.
Interaktyvios paskaitos metu sužinosite ne tik visus atsakymus į šiuos klausimus, bet ir galėsite įgytas emocines žinias pasitikrinti, pasitelkus interaktyvų sužaidybinimo įrankį savo išmaniajame telefone.

Registracija į renginį

LaikasLaisvos vietosRegistracija
15:00 liko 250 iš 250 Pasibaigęs renginys

Renginio informacija

Renginio nr.4
Lektorius(-iai)Eglė Vaičiukynaitė
Data2017 09 12
VietaLMA didžiojoje konferencijų salėje
AdresasGedimino pr. 3, Vilnius, Lietuva

Komentarai

Parašykite šiam straipsniui komentarą